EMG Biofeedback bij het Trainen van Bekkenbodemspieren en de Behandeling van Incontinentie

producten
Geschreven door FysioSupplies, 01-10-24 12:20:42

Bekkenbodemspieren zijn cruciaal voor het ondersteunen van bekkenorganen en het beheersen van incontinentie. Ontdek in dit blog hoe EMG biofeedback helpt bij het trainen van deze spieren en het verbeteren van uw gezondheid.

Verder lezen

Blog

Red je rug 2: Tips en oefeningen voor een gezonde wervelkolom Geschreven door FysioSupplies, 10-07-24 05:00:00

Dit blog over "gezonde rug" oefeningen biedt effectieve tips om rugpijn te voorkomen en te verlichten. Ontdek thuisoefeningen gebaseerd op Pilates, stretching, yoga en revalidatie die je mobiliteit verbeteren en gespannen spieren ontspannen. Lees snel meer!

Verder lezen
Red je rug 1: Tips en oefeningen voor een gezonde wervelkolom Geschreven door FysioSupplies, 08-07-24 05:00:00

Rugpijn treft steeds meer mensen en vermindert de levenskwaliteit. Ontdek effectieve tips en oefeningen, om rugpijn te voorkomen en te verlichten in dit blog! Leer uw rug te beschermen en versterken voor een comfortabeler leven.

Verder lezen
Lichaamsbeweging als onderdeel van de menselijke natuur Geschreven door FysioSupplies, 18-06-24 08:00:00

Lichaamsbeweging is intrinsiek aan de menselijke natuur. Coaches, trainers en opvoeders die gezonde levensstijlen promoten, benadrukken dat het menselijk lichaam ontworpen is voor diverse vormen van beweging. Lees er meer over in dit blog!

Verder lezen
Knieklachten en toch op wintersport Geschreven door FysioSupplies, 28-01-19 14:00:00

Wil je graag wil skiën, maar heb je last van pijn en/of een instabiel gevoel in de knie je ervan weerhoudt om de piste op te gaan? Dan hebben wij een aantal tips voor jou om toch op de piste te staan. Lees het snel in dit blog!

Verder lezen
Pijn bij wandelen, wat kan ik er tegen doen? Geschreven door FysioSupplies, 14-04-24 09:00:00

Ten opzichte van veel sporten is wandelen veiliger voor de gewrichten omdat de bewegingen gecontroleerd zijn, waardoor de kans op een blessure kleiner zou zijn. Toch blijkt wandelen blessure gevoeliger te zijn dan wellicht verwacht. Lees er meer over in dit blog!

Verder lezen
Medical taping: 7 vragen en antwoorden Geschreven door FysioSupplies, 16-05-23 09:32:00

Wil jij medical taping toe gaan passen of wil je deze behandelmethode goed aan je patiënten uit kunnen leggen? In dit blog zetten we de belangrijkste informatie op een rij.

Verder lezen